Cart
Checkout Secure
Gratis verzending binnen de EU vanaf €150,- Voor 22:00 besteld, morgen in huis*

Algemene voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen op zekahomestyle.nl, accepteert u dat u een product koopt onder de volgende algemene voorwaarden van Zeka Homestyle. 

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor u en Zeka Homestyle wanneer u een bestelling plaatst via de website www.zekahomestyle.nl of wanneer u deze gebruikt. 

De algemene voorwaarden bevatten belangrijke informatie voor u als klant van Zeka Homestyle. Leest u deze daarom aandachtig door.  

   

Toepasselijkheid  

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en leveringen van en overeenkomsten met Zeka Homestyle. 

Prijzen en informatie 

- Alle prijzen zoals weergegeven op de site en op ander materiaal afkomstig van Zeka Homestyle zijn inclusief belastingen en andere heffingen die van overheidswege worden opgelegd, tenzij anders vermeld op de site. 

 Verzendkosten worden in rekening gebracht in een later stadium van het bestelprocesdit wordt duidelijk op de site vermeldt. 

De website is met alle zorgzaamheid en professionaliteit samengesteld, we kunnen echter niet garanderen dat alle informatie op de site volledig wordt weergeven.  Alle prijzen en andere informatie die op de site en op andere materiaal van Zeka Homestyle wordt weergegeven, kunnen typefouten en/of programmeerfouten bevatten. Zeka Homestyle kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor dergelijke typografische en/of programmeerfouten en behoudt zich het recht voor om dergelijke fouten ten allen tijden te corrigeren. 

Zeka Homestyle kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele afwijkingen tussen de kleur/textuur van het product ten op zichten van het product zoals weergegeven op de site, dit vanwege het kleine verschil die er kan zijn door de foto. 

 

Totstandkoming van de overeenkomst 

De Overeenkomst komt tot stand op het moment dat de klant het aanbod van Zeka Homestyle aanvaardt. 

Indien de klant het aanbod via de mail heeft aanvaard, stuurt Zeka Homestyle ook de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod via de mail. 

- Indien het blijkt dat de klant bij het sluiten van de overeenkomst onjuiste gegevens heeft verstrekt, wordt Zeka Homestyle hier niet verantwoordelijk voor gehouden en ligt de volledige verantwoordelijkheid bij de klant.  

 

Werking van de overeenkomst 

- Zodra Zeka Homestyle de bestelling van de klant heeft ontvangen en het heeft bevestigd, zal deze de producten overdragen aan het transportbedrijf zoals gekozen door Zeka Homestyle. Het transportbedrijf stuurt de producten vervolgens naar de klant. 

- Zeka Homestyle is bevoegd om derden in te schakelen bij de nakoming van haar verplichtingen onder de Overeenkomst. 

Op de website kunt u informatie vinden over de wijze van levering en een schatting van de termijn waarin de producten worden geleverd.  

Indien het niet mogelijk is voor Zeka Homestyle om de producten binnen de afgesproken tijd te leveren, zullen wij de klant hiervan op de hoogte stellen. In dit geval zal de klant een nieuwe leverdatum kunnen inplannen of de overeenkomst zonder enige kosten te ontbinden. Zeka Homestyle kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in het leveringsproces. 

Zeka Homestyle adviseert de klant om de producten goed te inspecteren bij levering. Als de order niet in orde is of beschadigd maakt u dan zo snel mogelijk een melding. Dit moet binnen 24 uur gebeuren.  

Zodra het Product is afgeleverd op het door de klant opgegeven afleveradres, gaat het risico van het product volledig over op de klant en is Zeka Homestyle niet aansprakelijk voor wat er vervolgens met het product gebeurd. 

 

We vinden het jammer dat je niet 100% tevreden bent met je aankoop. Hieronder kan je ons retourbeleid nalezen. 

 

Gemakkelijk retourneren 

Retourneren is op eigen kosten en eigen risico. We raden je aan om het pakket via postnl te verzenden. Houd er rekening mee dat deze bedrijven ook verzendkosten aanrekenen.  

 

Retourvoorwaarden 

  1. De items die je terugstuurt moeten in de originele verpakking zijn met het etiket/retour label erop. We accepteren enkel retourzendingen die binnen 45 dagen na het plaatsen van de bestelling worden verzonden. 
  1. De volgende items kun je niet retourneren: kaarsen en geurstokjes. 
  1. Kijk je retourpakket grondig na, wij zijn niet verantwoordelijk voor de retour van items die niet van Zeka Home Style zijn. 
  1. Controleer of alle gegevens kloppen, je draagt zelfverantwoordelijkheid dat alle gegevens correct zijn ingevuld. 

 

Ruilen 

Mocht u uw product willen omruilen voor een ander gewenst product is dat uiteraard mogelijk! Dit moet uiteraard wel gebeuren binnen de 45 dagen na het plaatsen van de bestelling. Voor het ruilen van een product hanteren wij dezelfde voorwaarden als de retourvoorwaarden (Zie kopje retourvoorwaarden).  

 

Terugbetalingen 

Zodra we je pakket hebben ontvangen voeren we een kwaliteitscontrole uit. Die kan tot 5 werkdagen duren. Hierna voeren we de terugbetaling uit. Je terugbetaling wordt op dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij je bestelling terugbetaald. De terugbetaling kan van 7 tot 14 werkdagen duren voordat het verschijnt op je persoonlijke rekening.  

Opmerking: De oorspronkelijke verzendkosten en verzekering worden niet terugbetaald. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Klacht 

Mocht u een klacht hebben over het verloop van uw bestelling of de service van Zeka Homestyle dan kunt u een e-mail sturen naar: zekahomestyle@hotmail.com en dan zullen wij er zo snel mogelijk op antwoorden en uw klacht behandelen.  

Aansprakelijkheid 

Zeka Homestyle is niet verplicht tot vergoeding van schade die de klant heeft geleden als gevolg van een “overmacht situatie”, zoals bedoeld in artikel 6:75 BW. 

Eigendomsvoorbehoud 

Zolang Zeka Homestyle geen volledige betaling heeft ontvangen blijven de producten eigendom van Zeka Homestyle.   

Contact details 

Mocht u na het lezen van de algemene voorwaarden nog vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan per e-mail contact met ons op, zekahomestyle@hotmail.com 

Zeka Homestyle 
zekahomestyle@hotmail.com 

 

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 12-04-2021. 

 

Toegevoegd aan winkelwagen!
Gratis verzending binnen de EU vanaf € 150,- Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Gratis verzenden binnen Nederland vanaf €99 Free Shipping For Over $x to Gratis verzending binnen de EU vanaf €150,- Voor 22:00 besteld, morgen in huis* You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping