fbpx

Retourbeleid Zeka Homestyle

We vinden het jammer dat je niet 100% tevreden bent met je aankoop. Hieronder kan je ons retourbeleid nalezen.
Gemakkelijk retourneren
Retourneren is op eigen kosten en eigen risico. We raden je aan om je pakket via postnl te verzenden. Houd er rekening mee dat deze bedrijven ook verzendkosten aanrekenen. Retourvoorwaarden
1. De items die je terugstuurt moeten in de originele verpakking zijn met het etiket/retour label erop. We accepteren enkel retourzendingen die binnen 45 dagen na het plaatsen van de bestelling worden verzonden.
2.De volgende items kun je niet retourneren: kaarsen en geurstokjes.
3.Kijk je retourpakket grondig na, wij zijn niet verantwoordelijk voor de retour van items die niet van Zeka Home Style zijn.
Terugbetalingen
Zodra we je pakket hebben ontvangen voeren we een kwaliteitscontrole uit. Die kan tot 5 werkdagen duren. Hierna voeren we de terugbetaling uit. Je terugbetaling wordt gestort op de betaalmethode die je hebt gebruikt bij je bestelling. Het kan 7 tot 14 werkdagen duren voordat het bedrag op je persoonlijke rekening verschijnt.
Opmerking:
De oorspronkelijke verzendkosten en verzekering worden niet terugbetaald. Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Blijf op de hoogte!

Slaapkamer

Lorem ipsum dolor sit amet

Woonkamer

Sed do eiusmod tempor incididunt

Keuken

Tempor incididunt ut labore et dolore